Rondleiding aanvragen

Beste Ouder(s) / Verzorger(s),

Natuurlijk begrijpen wij van BSO BOON dat u, alvorens u uw kind(eren) aan ons toevertrouwt u eerst wil zien waar BSO BOON voor staat en wat de mogelijkheden zijn.

U kunt bij ons vrijblijvend een rondleiding aanvragen. Indien u al overtuigd bent kunt u ook direct uw kind bij ons inschrijven. Hierna volgt dan het kennismakingsgesprek en de rondleiding samen met uw kind.

BOON betekent BEWEGEN! Vanaf haar oprichting meer dan 10 jaar geleden is BOON marktleider geweest in het laten bewegen van uw en dus ook onze kinderen. Dus geen computerspellen etc. etc. Wel de nodige rustmomenten die ieder kind nodig heeft.

Rondleiding

Aanvragen

Bij BOON Escapade worden kinderen opvangen van alle scholen in Amstelveen.

Bij BOON bij de MEERKAMP worden kinderen van de volgende scholen geplaatst: Karel Eijkman, Triangel, Westwijzer, Cirkel, Pionier en Willem Alexander, Palet Zuid, Amsteltaal, Montessori de Linde.

Omdat wij u zo goed mogelijk te woord willen staan is het niet mogelijk zo maar bij ons te komen binnenlopen. U kunt ons voor een afspraak bellen te. 020 4721300/1, dat is het eenvoudigste omdat dan meteen de afspraak gemaakt kan worden. Het kan natuurlijk ook door onderstaand formulier in te vullen waarna wij op zeer korte termijn, binnen 24 uur, contact met u opnemen.

U kunt voor ieder tijdstip op de dag afspraken met ons maken en het leukste is natuurlijk tijdens onze openingsuren zodat u kunt zien hoe het in werkelijkheid bij BOON toegaat. Uw contactpersoon is Mevrouw Nora de Pruis. Haar functie is Directie Assistente.