Skip to main content

  Gegevens Kind (Child data)

  Naam kind (Child name)*

  Geboortedatum kind (Date of birth of child)*

  School (School)*

  Gewenste Startdatum (Desired Start date)*

  Welke dagen opvang gewenst (Which days of childcare desired)*

  Maandag/MondayDinsdag/TuesdayWoensdag/WednesdayDonderdag/ThursdayVrijdag/Friday

  Heeft U kind al op een dagopvang gezeten? (Have you already been a child on a day care)*

  Zo ja, welke? (If yes which one)

  Kennismaking (Introduction)

  Kennismakingsgesprek (Introductory meeting)*

  Gewenste tijd (Desired time)*

  Datum gesprek (Date of conversation)*

  Gegevens Ouders (Data parents)

  Ouders/verzorger (Parents / Caretaker)*

  Email ouders /verzorger (Email Parents / Caretaker)*

  Telefoon ouders/verzorger (Phone Parents / Caretaker)*

  Het is de ouders/verzorgers bekend dat door BSO BOON de afspraak eerst per e-mail bevestigd wordt alvorens hij definitief is. BSO BOON beantwoordt deze kennismakingsaanvraag gewoonlijk binnen drie werkdagen. (It is known to the parents / caretakers that by BSO BOON the appointment is first confirmed by e-mail before it is final. BSO BOON usually answers this introductory request within three working days.)

  Velden met een sterretje* zijn verplicht! (Fields with an asterisk * are mandatory!)

  BSO BOON ESCAPADE, Escapade 9, 1183 NM Amstelveen, Telefoon: 020-4721300, E-mailinfo@bsoboon.nl, Websitewww.bsoboon.nl, KvK:33098423, IBAN:NL61RABO0101381611, BTW:0014.50.712.B01, LRK nr. BSO BOON Escapade: 163500320, BSO BOON is een onderdeel van Sportondersteuning Nederland B.V.

  Vrijblijvend een rondleiding aanvragen

  Natuurlijk begrijpen wij van BSO BOON dat u, alvorens u uw kind(eren) aan ons toevertrouwt u eerst wil zien waar BSO BOON voor staat en wat de mogelijkheden zijn.

  U kunt bij ons vrijblijvend een rondleiding aanvragen. Indien u al overtuigd bent kunt u ook direct uw kind bij ons inschrijven. Hierna volgt dan het kennismakingsgesprek en de rondleiding samen met uw kind.

  De visie van BOON is dat Bewegen bij BOON begint omdat BOON van mening is dat kinderen moeten bewegen. Zij zitten al de hele dag op school en daar is inmiddels beweging geen item meer. Dus bij BOON vindt u geen computerspelletjes, geen tv’s, geen gebruik van mobiele telefoons of iPads. Nee, juist omdat bewegen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind is BSO BOON gevestigd, op het Sportpark Escapade, de aangewezen plaats voor uw kind!

  Want BSO BOON is veruit de sportiefste BSO van Amstelveen en omstreken!
  Al meer dan 12 jaar bewijst BOON dat zij haar doelstellingen geheel waar maakt. BSO BOON verdeelt de kinderen in twee groepen, te weten de Mini’s (kinderen van 4 t/m 7 jaar) en de Maxi’s (kinderen van 7 t/m 12 jaar).

  Voor de Mini’s spelletjes binnen. Creatief knutselen, muziek luisteren en dansen in onze disco! Maar natuurlijk blijft bewegen voorop staan, de tot onze beschikking staande sportvelden en sporthallen worden dagelijks gebruikt.

  Bij de Maxi’s draait alles om bewegen. Tennis, Basketbal, Skiën, gebruik van de BOOTCAMP baan, zwemmen voor kinderen met diploma in het bad De Meerkamp of bij Health City Escapade. De mogelijkheden zijn oneindig!

  En voor beide groepen de muzieklessen. Zowel Gitaar als Piano lessen worden gegeven. Er zijn genoeg instrumenten om in bruikleen, gratis, aan de kinderen die les krijgen mee te geven om op te oefenen.