BSO BOON verhoogt haar prijzen niet voor het jaar 2021

Gezien de huidige crisis heeft BSO BOON besloten haar prijzen, voorlopig, niet te verhogen voor het jaar 2021.
Voor noodopvang kunt u op BSO BOON rekenen!

FACEBOOK

Bewegen Op Ons Niveau
BEWEGEN BEGINT BIJ BOON

INSTAGRAM

Bewegen begint bij BOON omdat BOON van mening is dat kinderen moeten bewegen. Dus bij BOON vindt u geen computerspelletjes, geen tv’s, geen toestemming voor het gebruik van portable telefoons of iPads. Spelen is een aangeboren behoefte. Kinderen gaan altijd spelen. Via spel verwerken kinderen de dingen die zij dagelijks beleven of kunnen ze hun energie kwijt. Bewegen is bij ons het middel om plezier te hebben, je te ontwikkelen en misschien wel verborgen talenten te ontdekken!

Juist omdat bewegen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind zijn beide vestigingen van BOON gevestigd bij, of aan, sportvelden.
> meer …

De visie van BOON is dat kinderen moeten bewegen. Zij zitten al de hele dag op school en daar is inmiddels beweging geen item meer. > meer …

Ieder kwartaal krijgen ouders een overzicht waarin per dag staat wat de kinderen gaan doen. Dat geef duidelijkheid en structuur.

Wij bieden extern vervoer aan naar sportaccommodaties binnen de gemeentegrens van Amstelveen, met uitzondering van de schoolvakanties. > meer …

BSO BOON Amstelveen, de Naschoolse Opvang waar kinderen werkelijk Bewegen!

corona nieuws

dagindeling

skilessen

zwemles

   vakantie vieren

opgaveformulieren