Eén beeld zegt meer dan duizend woorden...

BEWEGEN BEGINT BIJ BOON

Bewegen begint bij BOON omdat BOON van mening is dat kinderen moeten bewegen. Dus bij BOON vindt u geen computerspelletjes, geen Tv’s, geen toestemming voor het gebruik van portable telefoons of iPads. Nee, juist omdat bewegen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind zijn beide vestigingen van BOON gevestigd bij, of aan, sportvelden.

BOON Escapade is gevestigd op het terrein van de voetbalvereniging RKAVIC waar zij de beschikking heeft over alle voetbalvelden, de aangrenzende sporthal, mini tennisbanen, groot speeleiland voor de grotere kinderen, alsmede de er vlak bij liggende BOOTCAMP baan.

BOON bij de Meerkamp biedt nog veel meer. Een groot speelveld met daarop een complete speeltuin gedurende de periode dat het openluchtbad van het zwembad de Meerkamp gesloten is.  Als het openluchtbad geopend is mede gebruik van het speelveld.

Natuurlijk maakt  BOON bij de Meerkamp ook gebruik van alle faciliteiten van BOON Escapade omdat de afstand tussen beide vestigingen heel klein is en BOON beschikking heeft over haar eigen vervoer.

EXTERN VERVOER: Indien gewenst kan BOON, tegen betaling, extern vervoer bieden naar sportaccommodaties binnen de Gemeente Grens van Amstelveen op maandag, dinsdag en donderdag van 16.00 uur tot 17.30 uur. Met uitzondering van de schoolvakanties.

Dus, zoals al vermeld: BEWEGEN BEGINT BIJ BOON

BOON BLIJFT BEWEGEN

BOON biedt echter nog veel meer. Een greep uit onze mogelijkheden:

BUITENSPORT: O.a. voetbal, volleybal, basketbal, tennis, golf, lacrosse, slagbal en hockey clinics. Er bestaat geen grens voor de sportmogelijkheden bij BOON.

TENNIS: Bij BOON bestaat de mogelijkheid om tennis les te krijgen. De lessen worden gegeven ieder maandag van 17.00 tot 18.00 uur op Tennispark De Startbaan onder leiding van 2 gediplomeerde tennisleraren, werkzaam bij BOON.

GOLF: bij gebleken belangstelling bestaat de mogelijkheid  op maandag van 17.00 tot 18.00 uur tot golflessen bij GOLFCENTRUM AMSTELDIJK  onder leiding van daar aanwezige professionals.

DEEJAY: Voor de oudere kinderen bestaat de mogelijkheid tot het oefenen als DEEJAY,

ZAALSPORT: Zaalsporten bij slecht weer in de aan BOON ter beschikking staande sporthallen.

UITSTAPJES: Uitstapjes met eigen vervoer naar pretparken, de zwemvijver in het Amsterdamsche Bos, naar de Kinderboerderij vlak bij de Escapade en ga zo maar door. Bij BOON staat het plezier van de kinderen voorop!

ZWEMLESSEN: Bemiddeling bij zwemlessen zowel bij zwembad de Meerkamp als bij Health City Escapade.

HUISWERKONDERSTEUNING: En natuurlijk niet te vergeten, eventuele huiswerkondersteuning.

MUZIEKLESSEN: BOON heeft uitgebreide mogelijkheden om muzieklessen te volgen. BOON heeft haar eigen muzieklerares in huis, afgestudeerd aan het conservatorium in Tel Aviv op gitaar en piano. Ook individuele muziekles op keyboard en gitaar is mogelijk voor kinderen die geen opvang bij BOON genieten. Stuur bij belangstelling een e-mail naar: muzieklessen@bsoboon.nl.

VISIE BOON

Gun kinderen hun vrijheid. Zij moeten nog jarenlang in het keurslijf van presteren zitten. Laat ze spelen en kennismaken met de wereld van BSO BOON. Niet achter tafels zitten kleuren of TV kijken, nee, het pakket van mogelijkheden dat BOON aanbiedt is bijna onbeperkt.

En dat alles in een veilige, vertrouwde omgeving met leiders en leidsters die er voor zorgen dat het de kinderen, binnen onze visie, aan geen enkele hulp ontbreekt.

Heel bewust kiest BOON er voor dat op iedere groep een pedagogische medewerker staat alsmede een medewerker met een sportachtergrond.

Op die manier kunnen opvoedkunde en begeleiding bij bewegen veilig hand in hand gaan. Aanvulling op het programma sportieve opvang is er natuurlijk ook. Dansen, muzieklessen, kooklessen enz. enz.

Bij BOON zijn de mogelijkheden onbeperkt en zijn er geregeld verrassingsuitjes zoals dit jaar voor de kleinsten naar de KLM waar de KLM een disco voor ze in haar nieuwste Dreamliner verzorgde.
Eén beeld zegt meer dan duizend woorden…

Klik hier voor de Film

activiteiten-programma
spelende+kinderen
zwemles
Extern-vervoer-service
banner website BSO BOON

BSO BOON, de Naschoolse Opvang waar kinderen werkelijk Bewegen!

Bovenkant-met-logo-vestigingen-