Vanaf 11 mei opent BSO BOON haar deuren weer en verwelkomen wij de kinderen

 

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden...

 

Juist omdat bewegen zo belangrijk is
voor de ontwikkeling van het kind

 

BOON heeft uitgebreide mogelijkheden om muzieklessen
te volgen

BEWEGEN BEGINT BIJ BOON

Bewegen begint bij BOON omdat BOON van mening is dat kinderen moeten bewegen. Dus bij BOON vindt u geen computerspelletjes, geen Tv’s, geen toestemming voor het gebruik van portable telefoons of iPads. Nee, juist omdat bewegen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind zijn beide vestigingen van BOON gevestigd bij, of aan, sportvelden.

BOON ESCAPADE is gevestigd op het terrein van de voetbalvereniging RKAVIC waar zij de beschikking heeft over alle voetbalvelden, de aangrenzende sporthal, mini tennisbanen, groot speeleiland voor de grotere kinderen, alsmede de er vlak bij liggende BOOTCAMP baan.

BOON bij DE MEERKAMP biedt nog veel meer. Een groot speelveld met daarop een complete speeltuin gedurende de periode dat het openluchtbad van het zwembad DE MEERKAMP gesloten is.  Als het openluchtbad geopend is, is er mede gebruik van het speelveld mogelijk.

Natuurlijk maakt  BOON bij DE MEERKAMP ook gebruik van alle faciliteiten van BOON ESCAPADE omdat de afstand tussen beide vestigingen heel klein is en BOON beschikking heeft over haar eigen vervoer.

EXTERN VERVOER: Wij bieden Extern vervoer aan tot 16:30 naar sportaccommodaties binnen de Gemeente Grens van Amstelveen op maandag, dinsdag en donderdag. Met uitzondering van de schoolvakanties.

Dus, zoals al vermeld: BEWEGEN BEGINT BIJ BOON

BOON BLIJFT BEWEGEN

BOON Amstelveen biedt echter nog veel meer. Een greep uit onze mogelijkheden:

BUITENSPORT: O.a. voetbal, volleybal, basketbal, tennis, golf, lacrosse, slagbal en hockey clinics. Er bestaat geen grens voor de sportmogelijkheden bij BOON.

DEEJAY: Voor de oudere kinderen bestaat de mogelijkheid tot het oefenen als DEEJAY.

ZAALSPORT: Zaalsporten bij slecht weer in de aan BOON ter beschikking staande sporthallen.

UITSTAPJES: Uitstapjes met eigen vervoer naar pretparken, de zwemvijver in het Amsterdamse Bos, naar de Kinderboerderij vlak bij de Escapade en ga zo maar door. Bij BOON staat het plezier van de kinderen voorop!

ZWEMLESSEN: Bemiddeling bij zwemlessen zowel bij zwembad DE MEERKAMP als bij Health City ESCAPADE.

HUISWERKONDERSTEUNING: En natuurlijk niet te vergeten, eventuele huiswerkondersteuning.

MUZIEKLESSEN: BOON heeft uitgebreide mogelijkheden om muzieklessen te volgen. BOON heeft haar eigen muzieklerares in huis, afgestudeerd aan het conservatorium in Tel Aviv op gitaar en piano. Ook individuele muziekles op keyboard en gitaar is mogelijk voor kinderen die geen opvang bij BOON genieten. Stuur bij belangstelling een e-mail naar: info@bsoboon.nl.

Klik hier voor de Film BSO BOON

VISIE BOON

De visie van BOON is dat Bewegen bij BOON begint omdat BOON van mening is dat kinderen moeten bewegen. Zij zitten al de hele dag op school en daar is inmiddels beweging geen item meer. Dus bij BOON vindt u geen computerspelletjes, geen tv’s, geen gebruik van mobiele telefoons of iPads. Nee, juist omdat bewegen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind zijn beide vestigingen van BOON gevestigd, bij of aan, sportvelden

In een heerlijke omgeving, buiten de aanvliegroutes van Schiphol, is buiten spelen een gezond en plezierig vermaak.

BOON ESCAPADE is gevestigd op het Sportpark ESCAPADE op het terrein van de voetbalvereniging RKAVIC waar zij de beschikking heeft over alle voetbalvelden, de aangrenzende sporthal, mini tennisbanen en echte tennisbanen, een klimtoestel met schommels, en de daar naastgelegen bootcamp baan.

BOON bij DE MEERKAMP biedt nog veel meer. Een groot, bij het zwembad behorend speelveld met een complete speeltuin, basketbalveld, volleybalveld en voetbalveld, helemaal alleen voor BOON tijdens de periode dat het openluchtbad van het zwembad DE MEERKAMP gesloten is. Als het openluchtbad geopend is wordt het speelveld gedeeld met duidelijke afscheidingen tussen het zwembadpubliek en de kinderen van BOON. Ook heeft BOON haar eigen minitennisbanen. Bovendien maakt BOON bij DE MEERKAMP ook gebruik van alle faciliteiten van BOON ESCAPADE. Met haar eigen bussen en auto’s is de afstand tussen beide vestigingen zo klein dat geregeld gependeld kan worden.

Op woensdag en vrijdag en in alle schoolvakanties worden de vestigingen samengevoegd bij de ESCAPADE wat voor de kinderen, omdat de aantallen op die dagen kleiner zijn, een stuk gezelliger is.

banner website BSO BOON

BSO BOON Amstelveen, de Naschoolse Opvang waar kinderen werkelijk Bewegen!