Skip to main content
Visie-BSO-BOON

VISIE BOON

De visie van BOON is dat Bewegen bij BOON begint omdat BOON van mening is dat kinderen moeten bewegen. Zij zitten al de hele dag op school en daar is inmiddels beweging geen item meer. Dus bij BOON vindt u geen computerspelletjes, geen tv’s, geen gebruik van mobiele telefoons of iPads. Nee, juist omdat bewegen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind is BSO BOON gevestigd, op het Sportpark Escapade, de aangewezen plaats voor uw kind!

Want BSO BOON is veruit de sportiefste BSO van Amstelveen en omstreken!
Al meer dan 12 jaar bewijst BOON dat zij haar doelstellingen geheel waar maakt. BSO BOON verdeelt de kinderen in twee groepen, te weten de Mini’s (kinderen t/m. 7 jaar) en de Maxi’s (kinderen van 7 t/m 12 jaar).

Voor de Mini’s spelletjes binnen. Creatief knutselen, muziek luisteren en dansen in onze disco! Maar natuurlijk blijft bewegen voorop staan, de tot onze beschikking staande sportvelden en sporthallen worden dagelijks gebruikt.

Bij de Maxi’s draait alles om bewegen. Tennis, Basketbal, Skiën, gebruik van de BOOTCAMP baan, zwemmen voor kinderen met diploma in het bad De Meerkamp of bij Health City Escapade. De mogelijkheden zijn oneindig!

En voor beide groepen de muzieklessen. Zowel Gitaar als Piano lessen worden gegeven. Er zijn genoeg instrumenten om in bruikleen, gratis, aan de kinderen die les krijgen mee te geven om op te oefenen.