Vakantie vieren, Vakantieprogramma’s bij BSO BOON

Vakantie vieren

Heb je vrij van school en kom je een dagje naar de BSO dan zorgen wij ervoor dat het een leuk, gezellig en actief feestje wordt.

Tijdens de schoolvakanties is BSO BOON van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 – 18.30 uur. Er wordt een speciaal op de vakantie gericht programma aangeboden met zoveel mogelijk variatie.

Naast de verschillende activiteiten op locatie gaan wij ook geregeld met de kinderen op stap.  Denk aan het strand, het Amsterdamse bos, Muiderslot, Nemo, Chimpie Champ, Zwembad, te veel om op te noemen. Bij enkele BOON uitjes zal er een kleine vergoeding van de ouders gevraagd worden.

Wij hebben een ochtend-in-loop tussen 08.00 en 09.30 uur. Vanaf 16.30 uur loopt het programma ten einde en kunnen de kinderen opgehaald worden. Andere tijden zijn na overleg mogelijk indien het programma dat toelaat.

Vakantieprogramma’s:
Vakantie programma’s worden ongeveer 4 tot 6 weken van te voren naar u per email verzonden en verschijnen dan ook op onze website: www.bsoboon.nl/vakantieprogramma/

Inschrijven vakantieprogramma:
De keuze bestaat om via het op de website aanwezige formulier in te schrijven of het formulier uit te printen en op te sturen naar:
BSO BOON
Escapade 9
1183 NM   Amstelveen.

Inschrijftermijn vakantieprogramma:
Kinderen kunnen tot minimaal 2 weken van te voren ingeschreven worden voor het vakantieprogramma. Bij latere inschrijving kan. i.v.m. de personeelsbezetting acceptatie van de inschrijving niet meer gegarandeerd worden.