Skip to main content
 

Eigen wagenpark bestaande uit 5 bussen en 4 auto’s

Ophalen vanaf school

BOON beschikt over een eigen wagenpark bestaande uit 5 bussen en 4 auto’s

De begeleiders halen de kinderen op vanaf school. Bij verschillende scholen wordt BOON geassisteerd door vrijwilligers, dit is een hulp ouder, leerkracht of de conciërge van de school. De scholen waar de begeleiders geassisteerd worden, zijn grote scholen waar er meerdere uitgangen of locaties zijn.

Doordat er een vrijwilliger aanwezig is, staat er gelijk na einde schooldag voor de kinderen een bekend gezicht die ze opvangt, waardoor zij niet hoeven te wachten tot de begeleider alle uitgangen langs is gelopen.

Er zijn duidelijke afspraken met school en ouders om het vervoer zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij het ophalen maken de begeleiders al een gezellig praatje met de kinderen wat ze gedaan hebben en hoe hun dag was.

BSO BOON bussen vervoer

Via onze formulieren kunt u incidenteel of structureel vervoer aanvragen.

Brengen en Ophalen bij een Sportclub of Muziekles

Heeft u kind een clubactiviteit elders dan de naschoolse opvang dan is het mogelijk om de kinderen weg te brengen naar verschillende locaties. Zolang dat binnen het hek van de vestiging is wordt deze service gratis verleend.

Indien naar andere locaties gereden moet worden (tennis, voetbal, hockey, muziekles enz.) wordt daarvoor door BSO BOON een vergoeding berekend.

Het is op maandag, dinsdag en donderdag mogelijk om vanaf 17:00 uur een activiteit elders te hebben. Op woensdag en vrijdag is dit mogelijk vanaf 13:30 uur.